Tagasi

Lambertsi terviseminutid – kuiv nahk

Categories
Terviseminuti pilt | Lambertsi terviseminutid - kuiv nahk | Lamberts Eesti

Kas sind kimbutab kuiv nahk? Kas sul on nahaprobleemid dermatiit või ekseem?

Kuiv nahk on levinud probleem, mis võib tekitada ebamugavust ja ebameeldivaid sümptomeid. See seisund tuleneb sageli naha loomuliku niiskuse tasakaalu häiretest. Kuiva naha korral ei suuda nahk säilitada piisavalt niiskust, mis viib selle kuivamiseni ja võib põhjustada ebameeldivaid tundeid nagu karedus, ketendus, sügelus ja isegi valulikkus.

Oluline on nahka niisutada ka seestpoolt.

Niisutamine on oluline osa  nahahooldusrutiinist, eriti kui on kuiv nahk. Niisutamine võib aidata vähendada kuivusest põhjustatud karedust ja ketendust ning leevendada sügelustunnet. Lisaks aitavad  tooted nahal säilitada selle elastsust ja pehmust, muutes naha siledamaks ja nooruslikumaks.

Leia videos mainitud tooted https://lambertseesti.ee/