Oomega 3-6-9 kalaõli 1200 mg

  • kombinatsioon oomega-9-rasvhapete ja D-vitamiiniga tagab paljude inimeste jaoks unikaalse ja vajaliku immuunsüsteemi toetava koosluse
  • eikosapentaeenhappe (EPA, 196 mg) ja dokosaheksaeenhappe (DHA, 127 mg) kontsentratsioonid on oluliselt kõrgemad kui paljudes analoogsetes toodetes
  • 66 mg tähtsaid gamma-linoleenhappeid
Suurus
Laos
Otsas
Otsas
  • Gluteenivaba

  • Laktoosivaba

ANNUSTAMINE

Võta 1-2 kapslit päevas koos toiduga, eelistatavalt 1 kapsel ühe söögikorraga. Täiendava antioksüdatiivse kaitse jaoks söö rohkelt puu- ja juurvilju või võta lisaks ka E-vitamiini. Täiendavaks immuunsüsteemi toetamiseks soovitame võtta lisaks ka D vitamiini.

Kvaliteet ja usaldusväärsus

Lambertsil on üle 35 aasta kogemust toidulisandite tootmises ja praktikas. Ettevõte on aastate jooksul kujunenud juhtivaks arstide, proviisorite, toitumisspetsialistide, kliinikute, haiglate ning terviseteadlike inimeste toidulisanditega varustajaks. Lisaks on Lamberts bränd esindatud 39. riigis üle maailma.

Kõik Lambertsi tooted on toodetud Suurbritannias rangete farmatseutliste standardite järgi, mis on kooskõlas Hea Tootmistavaga (GMP) ning on heaks kiidetud Suurbritannia Terviseameti (Department of Health), Eesti Ravimiameti ning Põllumajandus- ja Toiduameti poolt, kindlustades toodete puhtuse ja toime.

Miks Lamberts?

Lamberts omab enam kui 35-aastast kliinilist kogemust toodete arendamises, tootmises ja praktikas, mistõttu saame garanteerida toodete ülima puhtuse, kvaliteedi ja efektiivsuse. Olles esindatud 39 riigi üle maailma, kasutavad Lambertsi tooteid oma töös arstid, proviisorid, toitumisspetsialistid, kliinikud ja haiglad. Ligi 200 erineva tootevaliku hulgast leiab igaüks endale vajaliku ja sobiva toidulisandi, et täita soovitud eesmärki.

GMP tootmispõhimõtted

Lambertsi kõik tooted on toodetud Suurbritannias rangete farmatseutliste standardite järgi, mis on kooskõlas Hea Tootmistavaga (GMP – Good Manufacturing Practice). See tähendab, et toidulisandid peavad olema ohutud ning toitainete annus peab olema piisav efektiivse toime saavutamiseks. Samuti peavad koostisained olema stabiilsed ja hästi imenduvad. Lisaks peab tooraine olema kvaliteetne ning puhas.