Tagasi

Lamberts® viib läbi innovatiivseid toimeainete uuendusi – taimse ning keskkonnasäästlikuma alternatiivse glükoosamiini ja Phytodroitini™ kasutamine toodetes!

Categories

Lambertsi eesmärk on pakkuda oma klientidele parimaid, kvaliteetseid tooteid hoolides ühtlasi keskkonnast.

Lamberts Healthcare Ltd. on jätkuvalt avatud uutele innovatiivsetele koostisainetele, et tervist ja heaolu parimal viisil toetada.

Traditsioonilise glükoosamiini tootmine nõuab suures koguses vett, kemikaale ja loomulikult ka koorikloomi. Tootmisprotsess tekitab palju vedelaid ja tahkeid jäätmeid, näiteks 71 tonni CO2 iga toodetud glükosamiini tonni kohta. Lisaks ei sobi seni kasutatud glükoosamiin inimestele, kel on kooriklooma allergia või kes eelistavad taimset toitu. Seetõttu võttis Lamberts® kasutusele alternatiivse, seejuures aga sama tõhusa glükoosamiini.

GlucosaGreen® on jätkusuutlikult toodetud alternatiiv traditsioonilisele glükoosamiinile. GlucosaGreeni® toodetakse otsekääritamisprotsessiga GMO-vabast maisist saadud glükoosist. Selline tootmisprotsess tekitab 98% vähem tahkeid jäätmeid ja nõuab 99,6% vähem vett, 90% vähem vesinikkloriidhapet ja tekitab kõigest 14,5 tonni CO2 iga toodetud glükoosamiini tonni kohta.

Seejuures on GlucosaGreen® bioekvivalentne koorikloomadest saadud glükoosamiiniga.

Koos glükoosamiiniga soovitatakse tihti ka kondroitiini. Traditsioonilised kondroitiinsulfaadi tooted sisaldavad enamasti kahjuks ka haikõhre, mille tootmisprotsess on süsinikumahukas ja seab hailiigid väljasuremisohtu. Samuti ei sobi loomne kondroitiin taimetoitlastele. Lamberts® on eelistanud seni veistest saadud kondroitiini, kuid nüüd on nad võtnud kasutusele parema alternatiivi- Phytodroitini. Phytodroitin™ on merevetikate segust toodetud taimne alternatiiv kondroitiinile. Phytodroitini™ kasutamine on jätkusuutlik ja tagab toimeaine ülima puhtuse.

Taimse tooraine kasutamine tagab toote kvaliteedi, puhtuse ja jätkusuutlikkuse.

Kondroitiinsulfaat on kõhre oluline struktuurikomponent moodustab suurema osa rakuvälisest maatriksist, mis tagab suure osa kõhre kokkusurumisest. Kondroitiin aitab vedelikel liikuda kõhretesse ning see suurendab nende elastsust. Samuti arvatakse, et see pärsib kõhre lagundavaid proteolüütilisi ensüüme.

Allikas: Lamberts Internal Policy

Artiklis mainitud tooted