Kuna paljudel meil jäi ilmselt Halloweeni tähistamisest kõrvitsat järele, on hea plaan see erinevates toitudes ära kasutada, selle asemel, et lihtsalt ära visata. Miks mitte üks gnocchide tegemine ette võtta? Saad teha korraga suuremas koguses, kui juba mässamise ette võtad, ning sügavkülmutada, mida kohe ära ei söö.
Vaja läheb:
ühte keskmist pudelkõrvitsat (või umbes 500g tükk tavalisest kõrvitsast)
ühte muna
200g (täistera)jahu
soola, pipart ja suts muskaatpähklit

Lõika pudelkõrvits pooleks (või tavaline veidi väiksemateks juppideks), koorida pole vaja. Küpseta 180 kraadises ahjus 45 minutit, lase jahtuda ja kraabi sisu välja. Sega juurde muna, jahu (jäta osa hiljem lauale puistamiseks), maitsesta soola, pipra ja muskaatpähkliga ning vormi segust ühtlane taigen. Jaga see neljaks võrdseks osasks, väiksema kogusega on korraga lihtsam ümber käia. Rulli ühest osast lauale uss ja tee sellest paarisentimeetrised jupid. Ülejäänud kolmega käitu samamoodi. Keeda gnocchisid soolaga maitsestatud vees kuni pinnale tõusmiseni. Serveeri Marinara kastme, rukola ja Parmesaniga. Ülejäänud gnocchid saad mugavalt sügavkülma pakendada – hiljem on hea kohe võtta, kui isu tuleb:)