Vegan D-vitamiin 1000 IU (25 μg)

  • ekstrahheeritud naturaalselt D-vitamiini rikkast samblikust
  • jätkusuutlik pestitsiidide vaba tooraine, et tagada kvaliteet ja puhtus
  • immuunsüsteemi toetamiseks
  • hammaste ja luude tervise toetamiseks
Suurus
Laos
Otsas
Laos
Otsas
  • Gluteenivaba

  • Laktoosivaba

  • Taimetoitlastele

  • Vegan

ANNUSTAMINE

Võta 1-2 kapslit päevas koos toiduga. Et saada maksimaalset kasu soovitame luude tervise toetamiseks võtta D3-vitamiini koos vitamiin K ja kaltsiumiga.

Kas teadsid?

Vitamiin D ja valguse vahelist seost tõestas lõplikult saksa päritolu keemik Adolf Windaus 1925. aastal. 1928 pälvis ta oma töö eest Nobeli preemia keemias.

MILLEKS HEA ON?
Luude tervis
Hammaste tervis
Immuunsus
Närvisüsteemi toetamine
Südame tervis

Spetsiaalne veganitele ja taimetoitlastele taimse tooraine baasil toodetud D3 on saadud samblikest, mis sisaldab kõige bioaktiivsemas vormis D-vitamiini.

Lamberts kasutab spetsiaalset samblike õlist ekstrakti, mis on D-vitamiini poolest looduslikult rikas (taimne kolekaltsiferool). Samblikud on pisikesed ainulaadsed taimeliigid, millel on unikaalsed omadused, mis võimaldavad neil ekstreemsetes kliima tingimustes ellu jääda ning annavad neile võime kasvatada ning akumuleeruda märkimisväärsetes kogustes kasulikke toitaineid, sealhulgas kolekaltsiferooli. Samblikke on palju erinevaid liike, kuid Lamberts kasutab hoolikalt valitud tüvesid ning järgib ulatuslikke uuringuid, leidmaks parim D-vitamiini looduslik allikas. Samblikud kasvavad uskumatult aeglaselt, kuid Lamberts on valinud sobiva allika, mis ei kasuta pestitsiide ning tagab nii jätkusuutlikkuse kui kvaliteedi ja puhtuse.

D-vitamiin on tähtis tugevate luude ja hammaste jaoks ning seda peetakse oluliseks ka terve immuunsüsteemi toimimise seisukohalt. Organism omastab D-vitamiini kahest allikast – toidust ja päikesevalgusest, mille otsesest mõjust nahale sõltub keha toodetava D3 kogus. Piisava päikesevalguse korral oleks meil küllaldaselt D-vitamiini, kuid reaalsuses tuleb seda toidust lisaks omastada, eriti talvekuudel ja vanemate inimeste puhul, kuna vanusega väheneb keha võime toota D-vitamiini. D3 puudust seostatakse mitmete terviseprobleemidega.

D-vitamiin aitab kaasa immuunsüsteemi normaalsele talitlusele, kaltsiumi ja fosfori normaalsele imendumisele ja ärakasutamisele ning normaalsele vere kaltsiumisisaldusele. Lisaks aitab hoida luid, hambaid ja lihaste talitlust normaalsena.

KELLELE MÕELDUD?

Kes võiksid Lambertsi Vegan Vitamiin D3 kapsleid tarvitada:

  • inimesed, kelle analüüsi tulemused näitavad tõsist D-vitamiini defitsiiti (alla 50 nmol/L)
  • rasedad ning rinnaga toitvad, imetavad emad
  • inimesed, kellel on osteoporoos
  • inimesed, kes väldivad päikesevalgust ning on tubasel režiimil
  • inimesed, kelle toit ei sisalda piisavalt toiduaineid, kus sisaldub vitamiin D3 (kala, salaami, sink, munad, seened)
  • nõrga immuunsusega inimesed
  • taimetoitlased ja veganid
KOOSTISOSAD
Päevane annus 1-2 kapslit sisaldab:
1-2 kapslit %NRV*
D3-vitamiin (kolekaltsiferool) 25-50 μg (1000-2000 TÜ) 500-1000

Koostisosad: päevalille (Helianthus) seemneõli, Vitamiin D3 ekstrakt (sambliku ekstrakt, fraktsioneeritud kookosõli), antioksüdant dl-alfa-tokoferool, kapslikate: modifitseeritud maisitärklis, niiskusesäilitaja glütserool, želeeriv aine karrageen, emulgaator naatriumkarbonaat.

Hoiatused: Hoida lastele kättesaamatus kohas!

Mitte ületada päevaseks tarbimiseks soovitatavat kogust.

Toidulisand ei asenda mitmekülgset ja tasakaalustatud toitumist ning tervislikku eluviisi. Säilitada toatemperatuuril, kuivas.

 

Sarnased tooted

D-vitamiin 1000 IU (25 μg)
al.  3,77 
D-vitamiin 200 IU (5 μg) tilgad
14,16 
D-vitamiin 2000 IU (50 µg)
17,30 
D-vitamiin 400 IU (10 μg)
10,99 
D-vitamiin 4000 IU (100 μg)
18,89 

Kvaliteet ja usaldusväärsus

Lambertsil on üle 35 aasta kogemust toidulisandite tootmises ja praktikas. Ettevõte on aastate jooksul kujunenud juhtivaks arstide, proviisorite, toitumisspetsialistide, kliinikute, haiglate ning terviseteadlike inimeste toidulisanditega varustajaks. Lisaks on Lamberts bränd esindatud 39. riigis üle maailma.

Kõik Lambertsi tooted on toodetud Suurbritannias rangete farmatseutliste standardite järgi, mis on kooskõlas Hea Tootmistavaga (GMP) ning on heaks kiidetud Suurbritannia Terviseameti (Department of Health), Eesti Ravimiameti ning Põllumajandus- ja Toiduameti poolt, kindlustades toodete puhtuse ja toime.

Miks Lamberts?

Lamberts omab enam kui 35-aastast kliinilist kogemust toodete arendamises, tootmises ja praktikas, mistõttu saame garanteerida toodete ülima puhtuse, kvaliteedi ja efektiivsuse. Olles esindatud 39 riigi üle maailma, kasutavad Lambertsi tooteid oma töös arstid, proviisorid, toitumisspetsialistid, kliinikud ja haiglad. Ligi 200 erineva tootevaliku hulgast leiab igaüks endale vajaliku ja sobiva toidulisandi, et täita soovitud eesmärki.

GMP tootmispõhimõtted

Lambertsi kõik tooted on toodetud Suurbritannias rangete farmatseutliste standardite järgi, mis on kooskõlas Hea Tootmistavaga (GMP – Good Manufacturing Practice). See tähendab, et toidulisandid peavad olema ohutud ning toitainete annus peab olema piisav efektiivse toime saavutamiseks. Samuti peavad koostisained olema stabiilsed ja hästi imenduvad. Lisaks peab tooraine olema kvaliteetne ning puhas.

Terviseakadeemia

Toidulisand peab sisaldama toitainet, vitamiini, mineraali või ravimtaime õiges kontsentreeritud koguses, mis on vajalik efektiivse toime saavutamiseks! Lambertsi tootefilosoofia

Tasuta konsultatsioon

Võta ühendust kogenenud apteekritega, et leida endale parim toidulisand.

Küsi apteekrilt Toidulisandi teejuht