Letsitiini graanulid
- rikkalik looduslik koliini ja inositooli allikas
- 100% looduslikust soja ekstraktist
- neutraalse maitsega graanulid
Gluteenivaba
Laktoosivaba
Taimetoitlastele
Vegan
Soovitame päevas võtta 1-2 teelusika täis graanuleid (7,5-15 g). Maitsetuid graanuleid on hea lisada nii hommikuhelvestele, mahlale või supi sisse. Südame ja veresoonkonna täiendavaks toetamiseks on soovitame võtta juurde D-vitamiini ja oomega-3-rasvhappeid.
Kas teadsid?
Aastal 1845 isoleeris letsitiini munakollasest esmakordselt Prantsuse keemik ja farmatseut Théodore Gobley. Alles viis aastat hiljem andis ta sellele nime letsitiin (vana-kreeka k. sõnast lekithos -munakollane).
Letsitiin on üks rikkalikumaid looduslikke koliini ja inositooli allikaid, mis omab tähtsat rolli maksas toimuvas rasvade ainevahetuses ning närvide töö reguleerimises.
Lisaks võib sojaletsitiini tarvitamine aidata parandada mälu, soodustada õppimist ja parandada üldist keskendumisvõimet. Letsitiin mängib tähtsat rolli nii ajufunktsioonides, maksafunktsioonides ning on ka vajalik närvide koostisosa.
On leitud, et letsitiin on kasulik südamele ja ka veresoonkonnale üldisele tervisele ning võib aidata reguleerida ka kolesterooli taset.
Lisaks on letsitiini ja koliini vaja, et moodustada rakumembraane ja aidata kaasa rasvade liikumisele rakkudest sisse ja välja. Koliin aitab kaasa homotsüsteiini normaalsele ainevahetusele ning aitab säilitada normaalset maksa talitlust.
Sojaletsitiini helekollased graanulid on kerge ja meeldiva maitsega ning sobivad kasutamiseks toidu valmistamisel või toidule ja joogile lisamiseks (nt. hommikuhelvestele või kastmetele).
Kes võiksid Lamberts letsitiini graanuleid tarvitada:
100 g kohta | %NRV* | 7,5 g kohta | %NRV* | |
---|---|---|---|---|
|
||||
Energiat | 2511 kj / 610 kcal | - | 188 kj / 46 kcal | - |
Rasvhapped, millest | 59,4 g | - | 4,5 g | - |
küllastunud rasvhapped | 14,8 g | - | 1,1 g | - |
monoküllastumata rasvhapped | 9,4 g | - | 0,7 g | - |
polüküllastumata rasvhapped | 32,6 g | - | 2,5 g | - |
Süsivesikud, millest | 18,6 g | - | 1,4 g | - |
suhkrud | 2,0 g | - | 0,15 g | - |
Valku | 6,1 g | - | 0,5 g | - |
Fosfor | 2960 mg | 422 | 222 mg | 32 |
Kogu rasvast: | ||||
fosfolipiide | - | 73% | - | - |
fosfatidüülkoliine | - | 24% | - | - |
fosfatidüületanolamiine | - | 21% | - | - |
fosfatidüülinositool | - | 14 | - | - |
Koostisosad: Sojaletsitiin graanulid.
Teave allergeenide kohta. Sisaldab soja. Toode ei sisalda: nisu, gluteen ja gluteeni sisaldavaid ühendeid, oder, muna, piim (ja piimaproduktid), laktoos, pähklid, sulfiteid, seller, kala, koorikloom, pärm.
Hoiatused: Soovitatav tarvitada 8 nädala jooksul peale avamist. Hoida lastele kättesaamatus kohas!
Mitte ületada päevaseks tarbimiseks soovitatavat kogust.
Toidulisand ei asenda mitmekülgset ja tasakaalustatud toitumist ning tervislikku eluviisii. Säilitada toatemperatuuril, kuivas.
Lambertsil on üle 35 aasta kogemust toidulisandite tootmises ja praktikas. Ettevõte on aastate jooksul kujunenud juhtivaks arstide, proviisorite, toitumisspetsialistide, kliinikute, haiglate ning terviseteadlike inimeste toidulisanditega varustajaks. Lisaks on Lamberts bränd esindatud 39. riigis üle maailma.
Kõik Lambertsi tooted on toodetud Suurbritannias rangete farmatseutliste standardite järgi, mis on kooskõlas Hea Tootmistavaga (GMP) ning on heaks kiidetud Suurbritannia Terviseameti (Department of Health), Eesti Ravimiameti ning Põllumajandus- ja Toiduameti poolt, kindlustades toodete puhtuse ja toime.
Lamberts omab enam kui 35-aastast kliinilist kogemust toodete arendamises, tootmises ja praktikas, mistõttu saame garanteerida toodete ülima puhtuse, kvaliteedi ja efektiivsuse. Olles esindatud 39 riigi üle maailma, kasutavad Lambertsi tooteid oma töös arstid, proviisorid, toitumisspetsialistid, kliinikud ja haiglad. Ligi 200 erineva tootevaliku hulgast leiab igaüks endale vajaliku ja sobiva toidulisandi, et täita soovitud eesmärki.
Lambertsi kõik tooted on toodetud Suurbritannias rangete farmatseutliste standardite järgi, mis on kooskõlas Hea Tootmistavaga (GMP – Good Manufacturing Practice). See tähendab, et toidulisandid peavad olema ohutud ning toitainete annus peab olema piisav efektiivse toime saavutamiseks. Samuti peavad koostisained olema stabiilsed ja hästi imenduvad. Lisaks peab tooraine olema kvaliteetne ning puhas.