Tursamaksaõli 1000 mg
- üks kõrgeima EPA ja DHA sisaldusega saadaolevaid kalamaksaõlisi
- viieastmeline kõrgetasemeline puhastusprotsess tagab õli kvaliteedi
- sisaldab lisaks A-, D- ja E-vitamiine
Gluteenivaba
Laktoosivaba
Soovitame võtta 1 tabletti päevas. Kui oled tundliku seedimisega, soovitame võtta tursamaksaõli koos toiduga. Pimedamal perioodil on immuunsüsteemi täiendavaks toetamiseks soovituslik võtta juurde 1000 IU D-vitamiini.
Kas teadsid?
Islandi ja Suurbritannia vahelisi 1952-1976 toimunud konflikte tursapüügi alade üle tuntakse kui Tursasõda. Toimus kalavõrkude läbilõikamisi, hoiatustulistamisi ja vastastikust laevade rammimisi.
Iga tursamamaksaõli kapsel sisaldab kokku 280 mg oomega-3-rasvhappeid, vastavalt 144 mg EPA-t (Eikosapentaeenhape) ja 107 mg DHA-d (dokosaheksaeenhape), mis aitavad kaasa normaalsele südametalitlusele.* Kapslites sisalduv tursamaksaõli läbib hoolika 5-etapilise puhastusprotsessi, et maskeerida kalaõli ebameeldivat lõhna ja tagada ülim kalaõli kvaliteet ja puhtus.
DHA aitab säilitada normaalset nägemist ning toetada ajutalitlust.*EPA ja DHA on asendamatud rasvhapped, mida meie organism ise toota ei suuda ja selletõttu on need vajalikud rasvhapped tarvis omastada toidust või vajadusel toidulisanditest. Oomega-3-rasvahpped aitavad kaasa üldise tervise toetamisele, säilitamisele ja tugevdamisele.
Kapslites sisalduv A-vitamiin on vajalik terve naha, juuste ja küünte jaoks; D-vitamiin on eluliselt oluline tugevate luude ja hammaste jaoks; ning E-vitamiin, mis kaitseb rakke oksüdatiivse stressi eest.
Tursamaksaõli kapslid sobivad tarvitamiseks koos südame-, liigeste- ja naha toidulisanditega.
*Kasulik toime avaldub siis, kui päevas tarbitakse 250 mg EPA ja DHA rasvhappeid.
Kes võiksid Tursamaksaõli 1000 mg kapsleid tarvitada:
1 kapsel | *%NRV* | |
---|---|---|
|
||
Puhas tursamaksaõli ja kalaõli kontsentraat | 1000 mg | - |
Sisaldab oomega-3-rasvahappeid, sealhulgas: | 280 mg | - |
Eikosapentaeenhape (EPA) | 144 mg | - |
Dokosaheksaeenhape (DHA) | 107 mg | - |
Vitamiin A | 800 μg | 100 |
Vitamiin D | 10 μg (400 IU) | 200 |
Vitamiin E | 10 mg | 83 |
Koostisosad: tursamaksaõli ja kalaõli kontsentraat, kapslikate želatiin, niiskusesäilitaja glütserool, vitamiin E (dl-alfa-tokoferüülatsetaat), vitamiin A palmitaat*, vitamiin D3. *Sisaldab antioksüdant dl-alfa tokoferooli.
Teave allergeenide kohta: Sisaldab kala. Toode ei sisalda: nisu, gluteen ja gluteeni sisaldavaid ühendeid, oder, soja, muna, piim (ja piimaproduktid), laktoos, pähklid, sulfiteid, seller, koorikloom, pärm.
Hoiatused: Hoida lastele kättesaamatus kohas!
Mitte ületada päevaseks tarbimiseks soovitatavat kogust.
Toidulisand ei asenda mitmekülgset ja tasakaalustatud toitumist ning tervislikku eluviisi. Hoida toatemperatuuril, kuivas.
Lambertsil on üle 35 aasta kogemust toidulisandite tootmises ja praktikas. Ettevõte on aastate jooksul kujunenud juhtivaks arstide, proviisorite, toitumisspetsialistide, kliinikute, haiglate ning terviseteadlike inimeste toidulisanditega varustajaks. Lisaks on Lamberts bränd esindatud 39. riigis üle maailma.
Kõik Lambertsi tooted on toodetud Suurbritannias rangete farmatseutliste standardite järgi, mis on kooskõlas Hea Tootmistavaga (GMP) ning on heaks kiidetud Suurbritannia Terviseameti (Department of Health), Eesti Ravimiameti ning Põllumajandus- ja Toiduameti poolt, kindlustades toodete puhtuse ja toime.
Lamberts omab enam kui 35-aastast kliinilist kogemust toodete arendamises, tootmises ja praktikas, mistõttu saame garanteerida toodete ülima puhtuse, kvaliteedi ja efektiivsuse. Olles esindatud 39 riigi üle maailma, kasutavad Lambertsi tooteid oma töös arstid, proviisorid, toitumisspetsialistid, kliinikud ja haiglad. Ligi 200 erineva tootevaliku hulgast leiab igaüks endale vajaliku ja sobiva toidulisandi, et täita soovitud eesmärki.
Lambertsi kõik tooted on toodetud Suurbritannias rangete farmatseutliste standardite järgi, mis on kooskõlas Hea Tootmistavaga (GMP – Good Manufacturing Practice). See tähendab, et toidulisandid peavad olema ohutud ning toitainete annus peab olema piisav efektiivse toime saavutamiseks. Samuti peavad koostisained olema stabiilsed ja hästi imenduvad. Lisaks peab tooraine olema kvaliteetne ning puhas.