Küüslauk 8250 mg
- immuunsüsteemi toetamiseks, kõrgenenud kolesterooli või vererõhu korral
- kõrge kontsentratsiooniga ekstraktis tagatud ligikaudu 5500 µg allitsiini igas tabletis
- 550 mg ekstrakti tegemiseks kulub 8250 mg värsket küüslaauku
Gluteenivaba
Laktoosivaba
Taimetoitlastele
Vegan
Võta 1 tablett päevas, eelistatavalt koos toiduga. Küüslaugu esktrakti sobib kasutada ka pikaajaliselt. Lisaks võid tarvitada kroomi, mis aitab tõsta hea kolesterooli (HDL) ning langetada halva (LDL) kolesterooli taset.
Kas teadsid?
Küüslauk on pika ajalooga hinnatud maitse- ja ravimtaim. Arheoloogiliste leidude põhjal on leitud tõendeid selle kasutamisest isegi juba 7000 aastat e.m.a, selle ajalugu ravimtaimena arvatakse ulatuvat vähemalt 4000 aasta taha.
Küüslauk on laialdaselt kasutusel toidu valmistamisel, kuid teda on aastasadu tarvitatud ka medititiinilistel eesmärkidel.
Küüslauk tasakaalustab veresuhkru taset, aitab kaasa normaalsele immuunsüsteemi talitlusele ning toetab keha loomulikku kaitsevõimet. Lisaks on tal antibakteriaalne toime ja ta võib kaasa aidata seedesüsteemi mikrobiaalse tasakaalu säilitamisele ja kahjulike mikroorganismide (bakterite, seente) vastu võitlemisel.
Küüslauk sisaldab toimeained, mida arvatakse olevat ühendid, mis sisaldavad väävlit ning millest üks on alliin. Alliin muutub küüslauku närides või purustades allitsiiniks.
Lamberts Küüslaugu tugevatoimelised tabletid on hoolikalt formuleeritud – tablett on kaetud spetsiaalse kattega vähendamaks küüslaugu lõhna, kuid tagades toimeainete säilimise. Iga tablett sisaldab küüslauku koguses, mis on võrdväärne 8250 mg värske küüslauguga, millel on 5500 mikrogrammi allitsiini võimekus. Küüslaugu tablette võib võtta määramata aja jooksul. Kui kasutate küüslaugu tablette kolesterooli probleemide puhul, tuleks lasta taset regulaarselt kontrollida, et tagada vajadusel õige koguse tarvitamine.
Kes võiksid tarvitada Lamberts Küüslaugu tablette:
1 tablett | |
---|---|
|
|
Kontsentreeritud küüslaugu pulbri ekstrakt | 550 mg (võrdväärne 8250 mg värske küüslauguga) |
Allitsiin | 5500 µg |
Koostisosad: stabilisaator kaltsiumkarbonaat, küüslaugu ekstrakt, mahuaine tselluloos, glaseeraine hüdroksüpropüülmetüültselluloos, paakumisvastane aine ränidioksiid, stabilisaator steariinhape, paakumisvastane aine magneesiumstearaat.
Teave allergeenide kohta: Toode ei sisalda: nisu, gluteen ja gluteeni sisaldavaid ühendeid, oder, soja, muna, piim (ja piimaproduktid), laktoos, pähklid, sulfiteid, seller, kala, koorikloom, pärm.
Hoiatused: Hoida lastele kättesaamatus kohas! Mitte ületada päevaseks tarbimiseks soovitatavat kogust.
Mitte ületada päevaseks tarbimiseks soovitatavat kogust.
Toidulisand ei asenda mitmekülgset ja tasakaalustatud toitumist ning tervislikku eluviisi. Säilitada toatemperatuuril, kuivas.
Lambertsil on üle 35 aasta kogemust toidulisandite tootmises ja praktikas. Ettevõte on aastate jooksul kujunenud juhtivaks arstide, proviisorite, toitumisspetsialistide, kliinikute, haiglate ning terviseteadlike inimeste toidulisanditega varustajaks. Lisaks on Lamberts bränd esindatud 39. riigis üle maailma.
Kõik Lambertsi tooted on toodetud Suurbritannias rangete farmatseutliste standardite järgi, mis on kooskõlas Hea Tootmistavaga (GMP) ning on heaks kiidetud Suurbritannia Terviseameti (Department of Health), Eesti Ravimiameti ning Põllumajandus- ja Toiduameti poolt, kindlustades toodete puhtuse ja toime.
Lamberts omab enam kui 35-aastast kliinilist kogemust toodete arendamises, tootmises ja praktikas, mistõttu saame garanteerida toodete ülima puhtuse, kvaliteedi ja efektiivsuse. Olles esindatud 39 riigi üle maailma, kasutavad Lambertsi tooteid oma töös arstid, proviisorid, toitumisspetsialistid, kliinikud ja haiglad. Ligi 200 erineva tootevaliku hulgast leiab igaüks endale vajaliku ja sobiva toidulisandi, et täita soovitud eesmärki.
Lambertsi kõik tooted on toodetud Suurbritannias rangete farmatseutliste standardite järgi, mis on kooskõlas Hea Tootmistavaga (GMP – Good Manufacturing Practice). See tähendab, et toidulisandid peavad olema ohutud ning toitainete annus peab olema piisav efektiivse toime saavutamiseks. Samuti peavad koostisained olema stabiilsed ja hästi imenduvad. Lisaks peab tooraine olema kvaliteetne ning puhas.