FOS Prebiootikumi pulber smuuti või küpsiste sisse!

FOS Prebiootikumi pulber smuuti või küpsiste sisse!

Lambertsi FOS Prebiootikum on magus lahustuv pulber, mis on ideaalne abimees ebakorrapärase seedimise puhul. Oma magusa maitse poolest sobib teda panna ka smuutidesse, hommikuse pudru peale või isegi küpsiste sisse. Jagamegi teiega väga mõnusate ja tervislike jõhvika küpsiste retsepti, mille üheks koostisosaks on Lamberts FOS Prebiootikumi pulber.

60 g kookosõli
75 g Lamberts FOS
150-200 g mandlimassi (nt mandlipiima valmistamisel alles jäänud mass) või 200-250 g purustatud mandleid
1 muna
100 g jõhvikaid või teisi kuivatatud marju/puuvilju

Sega kõik koostisosad, välja arvatud jõhvikad, kausis või köögikombainis. Seejärel lisa vähehaaval purustatud mandlid/mandlimass, kuni tekib ühtlaselt kõva, kuid siiski kleepuv mass. Lisa kuivatatud marjad või puuviljad ning sega käsitsi. Moodusta väikesed pallid, patsuta nad natukene lamedamaks, aseta küpsetuspaberile ning küpseta 160C juures 25-30 minutit või kuni kuldpruuni värvuseni.

Mõnusat küpsetamist!

2019-01-03T18:41:51+00:00 03.01.2019|