madala süsivesikute ja suhkru sisaldusega, lisatud konjugeeritud linoolhappe (CLA) ja antioksüdantidega
kvaliteetne vadakuvalk
sisaldab hargnenud ahelaga aminohappeid (leutsiin, isoleutsiin ja valiin)
ei sisalda kunstlike magusaineid ja on kergesti lahustuv
Laos
Otsas
Taimetoitlastele
ANNUSTAMINE
Lisa 55 g (umbes üks mõõtelusikas) 350 ml veele ja segada korralikult. Soovitame tarbida kuni 2 korda päevas. Segatune hoiustada jahedas ja tarbida 3 h jooksul. Asendamatute oomega-3-rasvhapete lisatarvitamine aitab toetada immuunsüsteemi.
Vadakuvalk sisaldab lähteaineid, mis tõstavad keha glutatiooni taset. Uuringud on näidanud, et kõrgem glutatiooni tase võib parandada vastupidavust treeningul.
Lambertsi poolt välja töötatud spetsiaalne vadakuvalgupulber toitumise korrigeerimiseks sisaldab kõrgkvaliteetset vadakuvalku ning madalas koguses süsivesikuid ja suhkruid. Pulber sisaldab ka kõrges kontsentratsioonis CLA-d (konjugeeritud linoolhapet) ja rohelise tee ekstrakti.
Toode sisaldab kvaliteetset vadakuvalku, mis omakorda sisaldab kliiniliselt olulises koguses leutsiini (3,5 g iga annustamise kohta). Leutsiini peetakse oluliseks hargnenud ahelaga aminohappeks, mida on vaja lihasvalkude sünteesi ja metabolismi jaoks.
Toode sisadab ka rohelise tee ekstrakti ja konjugeeritud linoolhapet (CLA) kliiniliselt olulistes annustes, et suurendada rasvade oksüdatsiooni ning kiirendada ainevahetust.
Vadakuvalgu pulbrile on lisatud ka mitmeid vitamiine ja mineraalaineid 50% päevasest soovitatavast kogusest. Kuigi antud mineraalaineid ja vitamiine leidub mitmetes toitudes, siis kaalu langetades võivad tekkida ka nende puudused ning tänu vadakuvalgupulbrile on võimalik seda ära hoida.
Lambertsil on üle 35 aasta kogemust toidulisandite tootmises ja praktikas. Ettevõte on aastate jooksul kujunenud juhtivaks arstide, proviisorite, toitumisspetsialistide, kliinikute, haiglate ning terviseteadlike inimeste toidulisanditega varustajaks. Lisaks on Lamberts bränd esindatud 39. riigis üle maailma.
Kõik Lambertsi tooted on toodetud Suurbritannias rangete farmatseutliste standardite järgi, mis on kooskõlas Hea Tootmistavaga (GMP) ning on heaks kiidetud Suurbritannia Terviseameti (Department of Health), Eesti Ravimiameti ning Põllumajandus- ja Toiduameti poolt, kindlustades toodete puhtuse ja toime.
Miks Lamberts?
Lamberts omab enam kui 35-aastast kliinilist kogemust toodete arendamises, tootmises ja praktikas, mistõttu saame garanteerida toodete ülima puhtuse, kvaliteedi ja efektiivsuse. Olles esindatud 39 riigi üle maailma, kasutavad Lambertsi tooteid oma töös arstid, proviisorid, toitumisspetsialistid, kliinikud ja haiglad. Ligi 200 erineva tootevaliku hulgast leiab igaüks endale vajaliku ja sobiva toidulisandi, et täita soovitud eesmärki.
GMP tootmispõhimõtted
Lambertsi kõik tooted on toodetud Suurbritannias rangete farmatseutliste standardite järgi, mis on kooskõlas Hea Tootmistavaga (GMP – Good Manufacturing Practice). See tähendab, et toidulisandid peavad olema ohutud ning toitainete annus peab olema piisav efektiivse toime saavutamiseks. Samuti peavad koostisained olema stabiilsed ja hästi imenduvad. Lisaks peab tooraine olema kvaliteetne ning puhas.
Terviseakadeemia
Toidulisand peab sisaldama toitainet, vitamiini, mineraali või ravimtaime õiges kontsentreeritud koguses, mis on vajalik efektiivse toime saavutamiseks!
Lambertsi tootefilosoofia
Tasuta konsultatsioon
Võta ühendust kogenenud apteekritega, et leida endale parim toidulisand.