Sojaletsitiin 1200 mg kapslid

  • rikkalik looduslik koliini ja inositooli allikas
  • igas kapslis leidub 1200 mg GMO vaba sojaletsitiini
  • letsitiin on üks peamisi sapi komponente
  • aitab kaasa rasvade ainevahetuses kehas
Suurus
Laos
Otsas
Toode otsas, telli ette!
Laos
Otsas
Toode otsas, telli ette!
  • Gluteenivaba

  • Laktoosivaba

ANNUSTAMINE

Võta 1-4 kapslit päevas koos toiduga, eelistatavalt 1 iga söögikorra kohta. Südame ja veresoonkonna täiendavaks toetamiseks soovitame võtta juurde D-vitamiini ja oomega-3-rasvhappeid.

Lamberts Eesti kvaliteet ja usaldusväärsus
Lamberts Eesti kvaliteet ja usaldusväärsus

Kvaliteet ja usaldusväärsus

Lambertsil on 40 aastat kogemust toidulisandite tootmises ja praktikas. Ettevõte on aastate jooksul kujunenud juhtivaks arstide, proviisorite, toitumisspetsialistide, kliinikute, haiglate ning terviseteadlike inimeste toidulisanditega varustajaks. Lisaks on Lamberts bränd esindatud 39. riigis üle maailma.

Kõik Lambertsi tooted on toodetud Suurbritannias rangete farmatseutliste standardite järgi, mis on kooskõlas Hea Tootmistavaga (GMP) ning on heaks kiidetud Suurbritannia Terviseameti (Department of Health), Eesti Ravimiameti ning Põllumajandus- ja Toiduameti poolt, kindlustades toodete puhtuse ja toime.

Miks Lamberts?

Lamberts omab 40-aastast kliinilist kogemust toodete arendamises, tootmises ja praktikas, mistõttu saame garanteerida toodete ülima puhtuse, kvaliteedi ja efektiivsuse. Olles esindatud 39 riigi üle maailma, kasutavad Lambertsi tooteid oma töös arstid, proviisorid, toitumisspetsialistid, kliinikud ja haiglad. Ligi 200 erineva tootevaliku hulgast leiab igaüks endale vajaliku ja sobiva toidulisandi, et täita soovitud eesmärki.

GMP tootmispõhimõtted

Lambertsi kõik tooted on toodetud Suurbritannias rangete farmatseutliste standardite järgi, mis on kooskõlas Hea Tootmistavaga (GMP – Good Manufacturing Practice). See tähendab, et toidulisandid peavad olema ohutud ning toitainete annus peab olema piisav efektiivse toime saavutamiseks. Samuti peavad koostisained olema stabiilsed ja hästi imenduvad. Lisaks peab tooraine olema kvaliteetne ning puhas.