Kinkekarp “Tugevam immuunsüsteem”

  • toetab mitmekülgselt immuunsüsteemi ja kaitseb oksüdatiivse stressi vastu
  • pikendatud vabanemisega C-vitamiin koos kibuvitsa ekstrakti ja bioflavonoididega
  • 2000 IU D-vitamiin on ideaalne pimeda perioodi korral keha toetamiseks
Suurus
-5%
Laos
Otsas
Laos
Otsas
  • Gluteenivaba

  • Laktoosivaba

  • Taimetoitlastele

ANNUSTAMINE

Soovitame mõlemat võtta 1 kapsel päevas, eelistatavalt koos toiduga. Rasvane toit lihtsustab organismil D-vitamiini omandamist. E-vitamiini ja tsingi kooslus tõstab antioksüdantse mehhanismi kaitsevõimet ja stimuleerib immuunsüsteemi tööd.

Kvaliteet ja usaldusväärsus

Lambertsil on üle 35 aasta kogemust toidulisandite tootmises ja praktikas. Ettevõte on aastate jooksul kujunenud juhtivaks arstide, proviisorite, toitumisspetsialistide, kliinikute, haiglate ning terviseteadlike inimeste toidulisanditega varustajaks. Lisaks on Lamberts bränd esindatud 39. riigis üle maailma.

Kõik Lambertsi tooted on toodetud Suurbritannias rangete farmatseutliste standardite järgi, mis on kooskõlas Hea Tootmistavaga (GMP) ning on heaks kiidetud Suurbritannia Terviseameti (Department of Health), Eesti Ravimiameti ning Põllumajandus- ja Toiduameti poolt, kindlustades toodete puhtuse ja toime.

Miks Lamberts?

Lamberts omab enam kui 35-aastast kliinilist kogemust toodete arendamises, tootmises ja praktikas, mistõttu saame garanteerida toodete ülima puhtuse, kvaliteedi ja efektiivsuse. Olles esindatud 39 riigi üle maailma, kasutavad Lambertsi tooteid oma töös arstid, proviisorid, toitumisspetsialistid, kliinikud ja haiglad. Ligi 200 erineva tootevaliku hulgast leiab igaüks endale vajaliku ja sobiva toidulisandi, et täita soovitud eesmärki.

GMP tootmispõhimõtted

Lambertsi kõik tooted on toodetud Suurbritannias rangete farmatseutliste standardite järgi, mis on kooskõlas Hea Tootmistavaga (GMP – Good Manufacturing Practice). See tähendab, et toidulisandid peavad olema ohutud ning toitainete annus peab olema piisav efektiivse toime saavutamiseks. Samuti peavad koostisained olema stabiilsed ja hästi imenduvad. Lisaks peab tooraine olema kvaliteetne ning puhas.