Tagasi

Karulaugupüreesupp

Categories

Kui karulaugust oled teinud juba pestot, majoneesi, pitsat ja salatit, proovi vahelduseks suppi teha.

Vaja läheb:

  • 2 sibulat
  • 2 sellerivart
  • võid praadimiseks
  • paar suuremat peotäit karulauku
  • puljongit
  • 400 g külmutatud herneid
  • 200 ml köögikoort
  • serveerimiseks näiteks seedermänniseemneid, (feta)juustu ja (isekasvataud) ürte.

Tee nii:

Prae või sees 2 hakitud sibulat ja 2 sellerivart. Lisa paar suuremat peotäit karulauku ning lase aegajalt segades paar minutit madalal kuumusel küpseda. Lisa puljongit nii palju, et köögiviljad ära kataks ja paar cm peale. Maitsesta soolaga, lase segul keema tõusta ja lisa 200g külmutatud herneid. Paarist minutist keetmisest piisab, seejärel püreesta supp ning lisa teine 200g herneid ja väike pakk köögikoort. Kuumuta veel paar minutit ja valmis ta ongi! Serveeri näiteks seedermänniseemnete, (feta)juustu ja (isekasvataud) ürtidega.

Head isu!